Kalkulačka pro výpočet hypotečních splátek

Spočítejte si snadno a rychle splátku hypotéky

Pokud uvažujete o koupi nemovitosti pomocí hypotečního úvěru, musíte nejprve zjistit, jak vysoké budou měsíční splátky. S hypoteční kalkulačkou si snadno a rychle spočítáte, kolik budete měsíčně splácet. Stačí zadat jen výši hypotečního úvěru, dobu splatnosti a výši úrokové sazby.

Proč použít hypoteční kalkulačku

Jednou z největších výhod je rychlost a přesnost výpočtu. Místo toho, abyste ručně počítali výši hypotéky, můžete použít kalkulačku, která vám dá výsledek okamžitě. S kalkulačkou můžete provádět i různé výpočty, například s různými délkami splácení, úrokovými sazbami nebo samotnou výši úvěru. To vám umožní prakticky ihned si vybrat nejvýhodnější splátku dle zadaných parametrů.

100 000 Kč 5 mil. Kč
5 let 20 let
0,5 % 15 %
Zobrazit splátkový kalendář

Okamžité peníze na cokoliv

Zpětný výkup nemovitostí vám pomůže s dluhy a zachrání nemovitost před dražbou.
Nikdo u výkupu nebude posuzovat vaši bonitu, příjmy a registry!

Výhody hypoteční kalkulačky

Hypoteční úvěrová kalkulačka vám vypočítá měsíční splátku z úvěru či půjčky a zároveň zobrazí přehledný splátkový kalendář po jednotlivých splátkových obdobích, včetně výše úmoru splátky a zbylé částky úvěru v jednotlivých obdobích.

Pomáhá s výpočtem splátek

Hypoteční kalkulačka umožňuje vypočítat měsíční splátky, které budete muset platit za úvěr, což může být užitečné při plánování vašeho rozpočtu.

Ušetří čas

Manuální výpočet měsíčních splátek může být složité a časově náročné. S použitím hypoteční kalkulačky můžete snadno a rychle získat přesné výpočty.

Srovnání nabídek

Hypoteční kalkulačka vám umožní porovnat různé nabídky a úrokové sazby od různých poskytovatelů. Toto srovnání vám pomůže najít úvěr přesně na míru vašim potřebám a finančním možnostem.

Snadná dostupnost

Hypoteční kalkulačky jsou k dispozici online a jsou často zdarma. To znamená, že si je můžete snadno najít a použít kdykoli a kdekoliv.

Hypotéční kalkulačka online

Hypoteční kalkulačka je užitečný pomocník, který vám může pomoci při rozhodování o nákupu nebo refinancování nemovitosti. Poskytuje přesné výpočty a umožňuje modelovat různé splátky při změně úrokové sazby, doby splatnosti a výši úvěru.

Hypoteční a úvěrová kalkulačka - rychlý výpočet měsíčních splátek

Konec fixace hypotéky

V době, kdy úrokové sazby atakují hranici okolo 6 % ročně je konec fixace hypotéky pro většinu lidí doslova finančním šokem. Nová sazba, která je někdy i o 4 % vyšší než ta původní, dokáže pěkně zamávat rodinným rozpočtem.

Pro ty, kterým v roce 2023 končí fixace hypotéky to není rozhodně pozitivní zpráva. Splátka hypotéky se může navýšit v průměru o 6 000 Kč, a to už půjde v rozpočtu domácnosti hodně znát. Letos dochází ke zdražení nejen úrokových sazeb, ale také energií, potravin a dalších základních komodit.

Na první pohled se může zdát, že rozdíl 3-4% v roční úrokové sazbě nemusí být na splátku tak velký. Ale opak může být pravdou! Nová splátka by neměla ohrozit váš rodinný rozpočet. Počítat bystě měli i s tvorbou finanční rezervy pro případ, že vás zaskočí nečekaný výdaj a vy nebude mít na zaplacení splátky úvěru.

Úvěrová a hypoteční kalkulačka vám spočítá výši měsíčních splátek včetně splátkového kalendáře

Výkup zadlužených nemovitostí

Rychlé řešení finančních problémů i bez ztráty bydlení.